Da jeg var seksten år begynte jeg som skribent for IT- nettstedet ITpro.no, en hobby som har blitt mer som en livsstil og som jeg fremdeles holder fast ved. Jeg var tidligere ansatt i en større kommune i Bergensregionen med IT- drift og support som arbeidsoppgaver. I 2014 ble jeg tildelt Microsoft MVP under kategorien Surface, en tittel jeg har beholdt siden. Sammen med min gode venn og kollega Olav Tvedt er jeg også en av to Microsoft OneDrive Expert ressurser i Norge. I tillegg er jeg sensor i prøvenemden i IKT- servicefaget i Hordaland fylkeskommune.

Noe av det jeg liker aller best med å være ansatt i Innofactor er å få arbeide med skikkelig bra folk. Det var gjennom en venn jeg ble anbefalt å se på mulighetene i det som da het Lumagate, men som nå heter Innofactor, i 2017, og et år senere har jeg ikke kollegaer, jeg har en utvidet vennegjeng som har stor takhøyde og som vil hverandre det beste. Jeg jobber i et selskap som har et verdigrunnlag som er forenlig med mitt, både faglig og sosialt. To ting som er svært viktige aspekter for min del. Dette er også en av hovedgrunnene til at jeg har anbefalt flere til å se på sine muligheter her i Innofactor. Og hvem vet, muligens er det nettopp deg jeg spiller mot på neste LAN- kveld?

Siden jeg kom til selskapet har læringskurven vært bratt og innholdsrik. Fagområder jeg var god på har nå blitt utvidet til å kunne anvendes i en langt større skala for både Innofactor og aller viktigst, for våre kunder. Å implementere en ny teknologi, funksjon eller produkt for en kunde gir best uttelling dersom de ansatte blir løftet opp og frem i prosessen. Mitt utgangspunkt er derfor at et IT- system bare er så vellykket og effektivt som dens anvender lar det være.

Nå som Lumagate offisielt bytter navn til Innofactor har jeg stor tro på at mulighetene vil utvides til å omfavne enda flere brukere og virksomheter i Norden og ellers globalt. For meg er det å kunne bidra til at kundene kommer ett steg nærmere ønsketilstanden en god følelse, enten det er i Bergen, Norge eller internasjonalt. Det å møte kunder fra andre land og kulturer er noe som både er utfordrende og givende ettersom det gir meg økt kunnskap og forståelse for akkurat hvordan andre opplever sin hverdag i kontekst av teknologi. Dette gjenspeiles også i mine to hobbyer; reising og fotografering.

For min del er veien videre å fortsette med å utforske de mulighetene som finnes i eksisterende, vel som kommende teknologi, og se hvordan dette kan tjene de ansatte, kunder og befolkningen best mulig. Som et tillegg har jeg gjennomført en videreutdannelse og for under en uke siden ble bacheloroppgaven i Arbeids- og organisasjonspsykologi innlevert ved Universitetet i Bergen. Hvilke nye utfordringer og læremål høsten bringer vil tiden vise, men jeg gleder meg!

 

Jobber du allerede i Innofactor Norge?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@innofactor.com
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor