Jeg begynte å jobbe som Inside Sales i selskapet i mai 2017. Da var jeg helt uerfaren når det kom til alt som hadde med IT å gjøre. Bakgrunnen min er fra markedsføring og salg, og IT verden virket stor og skummel. Jeg trodde ikke min tidligere erfaring ville være relevant, men der tok jeg feil! Kompetansen jeg har skaffet meg både på skolen og i andre jobber har gagnet meg stort og jeg mener selv jeg har vokst mye på det ene året jeg har jobbet i Lumagate, som nå blir Innofactor.

På min første arbeidsdag ble jeg etter 10 minutter plassert i et møte med Microsoft hvor jeg fikk beskjed om at jeg skulle jobbe som prosjektleder for et stort og viktig prosjekt. Skummelt, men moro- og det gikk bra! Det siste året har jeg lært meg å være tøffere i kundeforhandlinger, si mine meninger og tørre å ta tak i oppgaver jeg ikke er helt trygg på.

Det jeg liker best med jobben min er at ingen dager ser like ut. Arbeidsoppgavene varierer og det er store muligheter for å vokse, utvikle seg og lære en hel del. Jeg har en variert rolle, som eneste person på Inside Sales. Jeg forholder meg til stort sett nesten alle i bedriften. Mye av samarbeidet er sammen med både konsulentene og salg og jeg jobber også blandt annet med markedsavdelingen i Finland. Samarbeidet fungerer utrolig godt. Jeg blir ekstra engasjert når jeg får lov til å ta egne beslutninger, styre min egen hverdag og utfordre meg selv med oppgaver jeg syns virker utfordrende, men morsomme.

Jeg gleder meg til å utvikle meg videre i Innofactor, utfordre meg selv og vokse enda mer enn det jeg har gjort. Det tror jeg at jeg skal klare, da Innofactor satser på de ansatte og tilrettelegger for at vi skal bli så gode som mulig. På kun et år har jeg fått flere gode venner på jobb og miljøet er et stort pluss! Jeg anbefaler alltid Innofactor som arbeidsplass når jeg forteller hva jeg gjør og hvor jeg jobber.

På fritiden min bruker jeg mye tid på trening og jeg har tidligere konkurrert i bikinifitness. For øyeblikket har jeg en pause fra konkurranser, men treningen er fortsatt svært viktig for meg. I konkurransene har jeg måttet jobbe dedikert og fokusert og dette er egenskaper jeg har tatt med meg inn rollen min på jobb. Jeg trives godt i Innofactor og jeg gleder meg til å fortsette reisen min fremover, men nå som Service Manager.

 

ine.brotun@innofactor.com

Jobber du allerede i Innofactor Norge?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@innofactor.com
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor