Department

Sales

Connect

Connect

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Kultur og arbeid - vi jobber etter 3 pillarer

Continuous Innovation

En av våre største styrker og viktigste egenskaper i Innofactor, er hvordan vi beholder forspranget i teknikken og tenker Business Evolution. Det er vårt ansvar å drive Innofactors kultur og tankesettet fremover og sikre at alle nye medlemmer i teamet forstår viktigheten av innovasjon og effekten dette har mot våre kunder.

Perfected Delivery

Det å ha stolthet i arbeidet vi utfører er viktig, det å ha stolthet på vegne av et team er viktigere. Innofactor er en av, om kanskje ikke den aller beste innen Microsoft teknologi. Leveransene våre er alibiet! Vi skal derfor trene, bygge, justere og levere med høy kvalitet i alle leveranser. Dette krever at hver og en tar ansvar for sin del av leveransen og setter høye krav til seg selv og teamet sitt.

Employee First

De viktigste ressursene vi har er våre kollegaer, våre venner og vår familie. 

Vi tror at fornøyde ansatte gir fornøyde kunder og vi ønsker at det å jobbe i Innofactor er en god opplevelse for alle våre ansatte på alle plan.

Vi gir våre ansatte stor grad av frihet og fleksibilitet slik at de kan balansere jobb og fritid på en måte som gjør at det kan prestere optimalt på alle arenaer.  

Innofactor har sitt opphav i et tankesett med fokus på entreprenørskap og en lidenskap for å løse komplekse oppgaver

Innofactors består av en rekke niche selskaper som har slått seg sammen for å skape en nordisk aktør i Microsoft-fellesskapet. Vi har ca 20 års erfaring fra bransjen som vi tar med oss inn i en spennende fremtid som et anerkjent nordisk selskap. Det er våre medarbeidere som er årsak til den raske veksten fra et lite oppstartsselskap til det nordiske børsnoterte selskapet det er i dag. Innofactors kultur er basert på robusthet og utholdenhet for å fullføre det vi starter. Vi oppfordrer våre medarbeidere til å ta ansvar, innovere og samarbeide for å skape nye løsninger. Vi vet også hvordan vi kan ha det gøy på jobb og ser livet som et spennende eventyr. Les mer om Livet i Innofactor her

 • Utvikle deg sammen med oss

  I Innofactor lærer vi av hverandre, via vårt interne Innfactor Academy samt samarbeid på tvers via våre nordiske virituelle team.

 • Ha det gøy på reisen

  Bli med på våre lokale sosiale aktiviteter, hackatons og våre årlige nordiske samlinger.

 • Nordisk kultur

  Vi deler et nordisk verdisett og en nordisk arbeidskultur. Vi verdsetter autensitet, tillit og samarbeid.

 • Talentfulle kollegaer

  Du vil ta del i et nordisk samarbeid og jobbe med talentfulle kollegaer, mange av disse er også anerkjent som Microsoft valued Partners (MVPer).

Schweigaards gate 14
0191 Oslo Directions hr_no@innofactor.com +47 22 44 33 23 View page

Bergen

Nøstegaten 58
5011 Bergen Directions hr_no@innofactor.com +47 22 44 33 23 View page

Trondheim

Ferjemannsveien 4
7014 Trondheim Directions hr_no@innofactor.com +47 22 44 33 23 View page

Already working at Innofactor Norge?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@innofactor.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor